Gyakran ismételt kérdések

Ki vehet részt a játékban?

A nyereményjátékban kizárólag 16. életévüket betöltött, devizabelföldi, magyar állampolgárságú, természetes személyek vehetnek részt.
A játékban nem vehetnek részt a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. valamint a Fastbridge Hungary Kft. munkavállalói és alvállalkozói, továbbá a fenti cégekben dolgozók közeli hozzátartozói.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Akik a játék ideje alatt promóciós csomagolású, „Merülj el a nyárban a Theodorával és nyerj!” feliratú Theodora Kereki 1,5 literes szénsavas, szénsavmentes vagy enyhe terméket, Theodora Kékkúti 1,5 literes szénsavmentes terméket, illetve ízesített terméket vásárolnak, és a kupakban megtalálható nyolcjegyű kódot 2018. június 1. és július 31. között feltöltik a www.theodorajatek.hu oldalra, automatikusan indulnak a nyereményekért.

Hogyan regisztrálhatok?

Ha még nem regisztráltál az oldalra, a Belépés vagy Kódfeltöltés menüpontra kattintva Facebook fiókoddal vagy adataid megadásával megteheted.

Miért van szükség az adataim (név, e-mailcím, lakhely, stb.) megadására?

Az adataidat mindössze azért kérjük el, hogy ha nyersz, azonnal fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Milyen Theodora termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban a „Merülj el a nyárban a Theodorával és nyerj!” feliratú Theodora Kereki 1,5 literes szénsavas, szénsavmentes és enyhe termékek, Theodora Kékkúti 1,5 literes szénsavmentes termékek, illetve az ízesített termékek vesznek részt.

Mettől meddig tart a nyereményjáték?

A „Merülj el a nyárban a Theodorával és nyerj!” elnevezésű nyereményjáték 2018. június 1. és július 31. között tart, a játékosok a két időpont között tölthetik fel kódjaikat a kupakokból.

Elküldtem e-mailben / sms-ben / a Facebook oldalra a kupakban található kódot, de nem kaptam visszajelzést! Mi az oka?

A kupakkódot a www.theodorajatek.hu oldalra kell feltöltened ahhoz, hogy megnyerhesd az értékes ajándékok egyikét, és részt vehess a fődíj sorsolásán. Az egyéb módon érkező kódokat nem tudjuk elfogadni.

Hol nézhetem meg a feltöltött kódjaimat?

Belépés után a Profilom menüpontra kattintva megnézheted, hogy eddig hány kódot töltöttél fel.

Hogyan történik a nyeremények sorsolása?

Minden napra gépi módszerrel előre kisorsolásra kerül a 61 db napi, illetve a 8 db heti nyerő időpont (óra-perc-másodperc), amiről jegyzőkönyv készül. A nyerő időpontok titkosak. Ez alapján kerülnek ki a napi és heti nyeremények nyertesei (2 játékos naponta, 3 játékos hetente), ők azok, akik az előre kisorsolt időponthoz legközelebbi időpontokban (óra-perc-másodperc) töltik fel a kódjukat.

Egy napon több kódot is feltölthetek?

Igen, egy játékos korlátlan számú kupakkódot tölthet fel, de egy kód csak egyszer tölthető fel.

Hogyan tudom növelni a nyerési esélyeimet?

Minden feltöltött kóddal növeled a nyerési esélyeidet, így érdemes minél több kóddal részt venni a nyereményjátékban!

Meg kell őriznem a 8 jegyű kódokat tartalmazó Theodora ezüst kupakokat?

Igen, mert abban az esetben ha nyertél, a nyeremények átvételéhez szükséges lehet a nyertes kupak bemutatása.

Hogyan regisztrálhatok?

Ha még nem regisztráltál az oldalra, a Belépés vagy Kódfeltöltés menüpontra kattintva Facebook fiókoddal vagy adataid megadásával megteheted.

Mik a nyeremények?

Az játék során az alábbi nyeremények várnak rád:

Fődíj
Volkswagen e-up! személygépkocsi

Heti nyeremények
1 db Csepel kerékpár
1 db JBL Pulse 3 vízálló hordozható Bluetooth hangszóró
1 db két fő részére szóló wellness hétvége a BL Yacht Club & Apartments-ben

Napi nyeremények
1 db páros STRAND fesztiválbelépő
1 db piknik pakk

Honnan tudom, hogy nyertem-e?

A Nyertes Játékosokat az adott promóciós hét utáni hétfőn értesítjük e-mailben a Játékos által regisztrált e-mail címen, továbbá a hétfői napokon közzé tesszük a www.theodorajatek.hu oldal Nyertesek menüpontja alatt is.

Hogyan vehetem át a nyereményemet?

A nyeremények átadása a nyertes részére e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően bonyolódik le. A nyeremények előzetes egyeztetés után rendszerint postai úton kerülnek átadásra, kivéve a fődíjat, melynek átadása személyesen történik.
A nyeremény átvételének feltétele a nyertes kódot tartalmazó kupak bemutatása (heti nyereménynél postai úton kérjük elküldeni a nyertes kupakot, a fődíj esetében személyesen kell bemutatni).

Mit kell tennem, ha nyertem?

Az általad megadott elérhetőségek egyikén felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk a továbbiakról. Tőled azt kérjük, hogy a megbeszéltek alapján küldd el nekünk, vagy a fődíj esetén személyesen mutasd be a nyertes kódot tartalmazó kupakot.

Hogyan vehetek részt a fődíj sorsolásán?

Minden feltöltött kód részt vesz a fődíj sorsolásán, így minden feltöltött kóddal tovább növeled a sorsoláson való nyerési esélyeidet.

Mit tegyek, ha nem tudom feltölteni a kódom, vagy a rendszer nem fogadja el a kódom?

A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseidet, észrevételeidet az info@theodorajatek.hu e-mail címre írhatod meg, vagy hívd fogyasztói szolgálatunkat a 06 80 200 329-es telefonszámon.

Mi a teendőm, ha további kérdéseim vannak?

Ha bármilyen kérdésed lenne a nyereményjátékkal kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@theodorajatek.hu e-mail címen, vagy hívd fogyasztói szolgálatunkat a 06 80 200 329-es telefonszámon.